Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website.

De nieuwe 500X : A taste of tomorrow. Today.

Alles in een nieuw licht
Gun uzelf een frisse blik op de stad met de innovatieve Full LED-koplampen, die 20% helderder zijn dan halogeen.
Bovendien verbruiken ze tot 66% minder energie en gaan ze veel langer mee.

Maak het u gemakkelijk
In de nieuwe 500x is elk detail ontworpen om u het allerbeste comfort te garanderen. Een voorbeeld is het nieuwe ergonomische stuurwiel met geïntegreerde toetsen voor het audiosysteem.

Een perfect begrip
In een oogopslag raakt u wegwijs in uw nieuwe 500x. Zijn instrumentenpaneel werd hertekend voor een betere leesbaarheid en toont u duidelijk alle belangrijke informatie die u nodig heeft achter het stuur.

Een stijlvolle knipoog
De nieuwe achterlichtblokken met ledtechnologie van de 500x zijn met hun achtergrond in koetswerkkleur een knipoog naar de onmiskenbare stijl van de 500-familie. Om te garanderen dat u overal wordt opgemerkt en herkend, zijn ze ook voorzien van leds.

Gedurfd en onverschrokken
Verover uw stad met verve. Met zijn herkenbare bumpers heeft de nieuwe 500x nog meer karakter, en zijn robuuste voorkomen heeft hem nog meer présence op de weg.

Kijk eens verder dan zijn neus lang is
Hij is mooi vanbuiten en comfortabel vanbinnen. Het beste profiel kiezen voor uw 500x is niet eenvoudig. De opgefriste interieurs omvatten details in technoleder op de zetels, een dashboard in koetswerkleur en het overbekende 500-logo waarmee het geheel is afgewerkt als een meesterstuk met handtekening van de schilder. Alle materialen en combinaties werden gekozen om een weergaloze stijl te creëren

Motor
Compact en snel. De 500x beschikt over een nieuwe lijn benzine motoren met directe injectie die stil en licht zijn, maar vinnig bij het optrekken en tegelijk heel efficiënt. Ook het gamma dieselmotoren werd herzien. SCR-technologieën maken de nieuwe Multijet nog groener.

Technologie en veiligheid
‘s Morgens tijdens de spits of zaterdagavond in de stadslichten. In het centrum of in de voorsteden. Geniet van de stad met de nieuwste generatie rijtechnologie.

Connectiviteit
Wat heeft de toekomst in petto? Constant contact met wat en wie u dierbaar is.
Met de nieuwe 500X Urban begint de toekomst vandaag.