595 Competizione

595 Competizione

Nieuwe persoonlijke exterieurelementen

Geef uw 595 Competizione nog meer persoonlijkheid met twee nieuwe koetswerkkleuren:
groen voor veel adrenaline of het elegante mat grijs.
Benadruk uw stijl met het nieuwe, veelzijdige zwarte dak, speciaal ontworpen om de sportiviteit of elegantie van uw Abarth te benadrukken.

Compromisloze presaties

Abarth 595 staat voor pure prestaties. 1.4 T-Jet-motor met 180 pk, Garrett-drukvoeding en 2 dubbele 'Record Monza' uitlaatpijpen. Nominaal vermogen met 132 pk/l en acceleratie van 0 naar 100 km/h in 6,7 seconden, dankzij de buitengewone gewicht-vermogenverhouding van 5,9 kg/pk.

Performance Pack

Exclusief voor de 595 Competizione omvat het Performance Pack het mechanische sperdifferentieel van Abarth (D.A.M.), de standaard Sabelt 70 GT-stoelen in stof, de lichtere sportieve Supersport-velgen in mat zwart, een verborgen antenne met aluminium 595-kap op het dak en een esthetische personaliseringskit. Verover de weg.

7" UConnect

Ook power als het op technologie aankomt. Verbind uw smartphone via Apple CarPlay en Android AutoTM en let the fun begin. Met het UconnectTM 7” HD systeem volstaat één vinger om de perfecte soundtrack te kiezen, uw contactpersonen te bellen, kaarten te beheren en elke rit nog onvergetelijker te maken.

Nieuw interieur in racestijl

Een interieur met een agressieve touch. De nieuwe, gepersonaliseerde gele of rode* gordels gaan perfect samen met de standaard Sabelt 70 GT-stoelen in stof. Deze bieden een uitstekende zijdelingse steun om zelfs de kleinste lastwissel nauwkeurig door te geven aan de bestuurder. Ideaal voor een rijstijl met raceallures.

Brembo remsysteem

Het remsysteem, dat ontwikkeld is op basis van de race-expertise van Brembo, is samengesteld uit vaste monoblock-remklauwen met vier zuigers in combinatie met geventileerde en geperforeerde remschijven van 305 mm, die zorgen voor een snelle reactie, minimale remafstand en een geruststellende sensatie, zelfs na intensief gebruik.

Koni schokdempers

De achterste schokdempers by Koni, met FSD (Frequency Selective Damping) optimaliseren de rijervaring en veiligheid doordat ze zorgen voor een betere grip, wegligging en stabiliteit en maximale veiligheid verzekeren in alle omstandigheden.

Beats Audiosysteem

Beschikbaar op aanvraag, het BeatsAudio™- systeem: 480 Watt, digitale versterker met acht kanalen en twee dometweeters in de voorste stijlen, twee midwoofers (165 mm) in de voorste deuren, twee full-range luidsprekers (165 mm) in de achterste zijpanelen en één subwoofer (200 mm) in het midden van het opbergvak voor het reservewiel.