595 Esseesse

595 Esseesse

Pure prestaties

Een uitzonderlijke verhouding vermogen-gewicht van 5,9 kg/pk, een specifiek vermogen van 132 pk per liter en een sprint van 0 tot 100 km/u in 6,7 seconden. Met dank aan de 1.4 T-Jet-motor met 180 pk, Garret-turbo en Akrapovič-uitlaat.

Compromisloze kracht

Prestaties zijn niets zonder controle. De ruim bemeten Garret GT 1446-turbo met vaste geometrie beperkt brandstoflekken langs de wanden van het brandstofsysteem en verzekert zo op elk moment een optimaal resultaat.

Geoptimaliseerd rijgedrag

Meer wendbaarheid en stabiliteit. Betere grip op de weg. Maximale veiligheid in alle omstandigheden. Dat alles is te danken aan het FSD-systeem (Frequency Selective Damping) en de Koni-ophanging voor- en achteraan, die werd ontwikkeld met het oog op een veiliger en meeslepender rijgedrag.

Maximale prestaties, maximale veiligheid

De meest geavanceerde racekennis ligt aan uw voeten. Het remsysteem van Brembo staat altijd klaar om snel in te grijpen dankzij zijn vaste aluminium remklauwen met vier zuigers en geperforeerde, zelfventilerende remschijven vooraan.

Supersport velgen

Toon uw agressieve kant en geef uw Abarth 595 Esseesse nog meer karakter met de standaard gemonteerde, witte 17” Supersport-velgen. Voor een compromisloze sportieve look in volwaardige Abarth-stijl.

Laat uw stem horen

De Akrapovič-uitlaat laat overal van zich horen, met zijn dempers in koolstofvezel en onnavolgbare sound. Neem plaats in de 595 Esseesse en laat een klank horen die nooit eerder verkrijgbaar was op de 595. Geniet van het hoogste prestatieniveau en rijd nergens onopgemerkt voorbij.

Een interieur op maat van sportieve prestaties

De nieuwe Sabelt 70 Racing Carbon-stoelen worden standaard gemonteerd en lenen zich perfect voor een sportieve rijstijl. Voel u een met de weg. De hoge laterale ondersteuning laat u elke lastwissel voelen, voor een op en top authentieke rijervaring.

Pedalen in koolstofvezel

Nog meer design, nog meer lef, met de pedalen in koolstofvezel en het Abarth-logo in zwart en zilver. Voor een nog sportievere 595 Esseesse.