Giulietta

Giulietta

Giulietta
SPORTIEVE ELEGANTIE

Nieuwe sportieve exterieurdetails, nieuwe comfortvoorzieningen, nieuwe interieurcombinaties en een verder verfijnd motorenaanbod: de Giulietta heeft zichzelf opnieuw verbeterd.
Nog sportiever. Nog meer Alfa Romeo.

wit
STIJL
Elegant? Sportief? Blijf uzelf.

Sommige mensen zien een reeks lijnen die samen een vorm creëren. Anderen zien een uiting van hun persoonlijkheid.

wit
DESIGN
Sportief tot in het kleinste detail.
wit
INFOTAINMENT
Altijd verbonden. In alle comfort en veiligheid.

Meer dan een verlengstuk van uw smartphone. Het infotainmentsysteem van de Alfa Romeo Giulietta geeft u snel, veilig en eenvoudig toegang tot alle informatie die u nodig hebt voor uw rit.

wit
INTERIEUR
Italiaans op en top.
Rijgedrag
Wendbaarheid en comfort in elke situatie.

Een uitzonderlijk rijgedrag is het handelsmerk van Alfa Romeo. En dankzij de D.N.A.-knop en de specifiek ontwikkelde ophanging verzekert de Giulietta een optimaal rijgedrag in elke versnelling.

wit
Alfa D.N.A.
Be in control.

Alfa D.N.A. is de exclusieve rijmoduskiezer van Alfa Romeo, waarmee u de distributie en prestaties van de Giulietta kunt aanpassen aan de wegomstandigheden en de rijstijl van de bestuurder.

wit
Ophanging
Twee zielen. Eén wagen.

De Alfa Romeo Giulietta onderscheidt zich door haar sportieve karakter en comfort. Haar McPherson-voorwielophanging en Multilink-achterwielophanging resulteren in een authentiek sportieve rijervaring. En ook de passagiers genieten een hoge mate van comfort. Bovendien verzekert het actieve dubbele tandheugelstuur een meer verfijnd en accuraat gevoel aan het stuur.

donker
Motoren
Uitzonderlijke prestaties. Maximale efficiëntie.

De jarenlange technologische expertise van Alfa Romeo vertaalt zich in een gamma motoren dat onvervalste Alfa Romeo-prestaties verenigt met lagere verbruiks- en uitstootcijfers.

1.4 MultiAir 120pk
1.6 JTDm 120pk
1.6 JTDm 120pk TCT

wit