Corona-update - Gewijzigde dienstverlening

 

Beste klant,

Voor de tweede keer op korte termijn verrast het coronavirus ons. De ziekte raast als een sneltrein door het land, met alle gevolgen vandien.
Bij De Rocker - Aalst Motors dragen we ieders veiligheid hoog in het vaandel. We houden er ons aan u en onszelf te beschermen.

In de strijd tegen het Coronavirus zijn wij genoodzaakt onze dienstverlening aan te passen. We blijven open, onder strikte voorwaarden.

 

Naverkoop

Onze dienst naverkoop blijft geopend. Alle geplande onderhouden en herstellingen alsook nazicht keuring en bandenwissels gaan dus gewoon door. Ook nieuwe afspraken kunnen gemaakt worden.

U kan uw afspraak of bestelling van onderdelen als volgt inplannen:

Wetteren:

Aalst

Tijdens het onderhoud of herstelling kan u echter niet wachten in onze wachtzaal. U kan buiten wachten, een wandeling maken of één van onze huurwagens reserveren.

 

Verkoop

Onze dienst verkoop blijft geopend, ook al moeten we de deuren van onze showrooms tijdelijk sluiten. U kan ons blijven bereiken via de klassieke kanalen:

Aalst: info@aalstmotors.be of 053 21 01 01
Wetteren: verkoop@derocker.be of 09 252 11 20

 

NIEUW! Vanaf nu kan u ook online een virtuele afspraak inplannen met één van onze sales advisors. Dit doet u door op de volgende link te klikken:

 

Pechdiensten

Is uw wagen binnen zijn waarborgperiode? Dan kan u in geval van pech gratis beroep doen op de volgende pechdiensten:

  • Alfa Romeo: 0800 55 666
  • Fiat: 0800 55 111
  • Jeep: 0800 55 888
  • Abarth: 0800 55 777

 

In de tussentijd wensen wij iedereen veel moed. Zorg goed voor uzelf, uw naasten en help elkaar waar nodig! Enkel zo verslaan we het virus, samen.

De teams van De Rocker en Aalst Motors