Tuesday, 1 August, 2023 - 09:00

Beste klant

 

Na méér dan 75 jaar te Wetteren en méér dan 60 jaar te Aalst begint voor De Rocker en de familie Steppe een nieuw verhaal.

De wereld van de automotive is er één van sterke wijzigingen. Eén van deze veranderingen is de steeds kleiner wordende rol van de tussenpersoon. Bij De Rocker Aalst – Wetteren willen we niet langer afwachten en tijdig inspelen op deze evoluties. Daarom kiezen we ervoor om ons vanaf nu te positioneren als een merkonafhankelijke garage. Zo kunnen we blijven garant staan voor de goede service die u van ons gewend bent.

Ons motto is al jaren “Premium Service aan een eerlijke prijs” en dat zullen we ook in de toekomst waar blijven maken. Met dezelfde overtuiging zetten we ons in voor het onderhoud en service van uw wagen, maar bovendien verwelkomen we nu ook andere merken in onze werkplaats. Voor de aankoop van uw volgend voertuig verandert er niets. Een nieuw voertuig of een nagekeken tweedehandsvoertuig met garantie: u beslist.

Om dit engegement ten volle te kunnen waarmaken, zijn we op korte termijn van mening dat we dit best kunnen vanuit één sterk punt. Om die reden bundelen onze naverkoopteams uit Hofstade en Wetteren vanaf 1 augustus hun krachten in Wetteren. Ook de showroom te Aalst zal vanaf deze datum enkel nog open zijn op zaterdag of op afspraak.

We ontvangen u – net als voorheen – met hetzelfde enthousiasme en dezelfde gedrevenheid.

Mogelijks heeft u een aantal vragen omtrent deze communicatie. Hieronder vindt u alvast de antwoorden op enkele veelgestelde vragen die we reeds mochten ontvangen.

 

Kan ik nog op onderhoud of voor herstelling komen?

Uiteraard! Onze geschoolde techniekers beschikken nog steeds over de nodige kennis en tools om met de beste zorgen aan uw wagen te werken.

 

Kan ik nu ook met een andere wagen op onderhoud komen?

Vanaf nu verwelkomen we alle merken in onze werkplaats. Onze geschoolde techniekers beschikken over de nodige kennis en tools om elk merk en type wagen uit te lezen en de nodige herstelling deskundig uit te voeren. Bij twijfel beschikken we over een professionele helpdesk die ons bijstaat met raad en daad.

 

Kan ik nog een auto kopen?

Ook voor de aankoop van uw volgende wagen kan u bij ons steeds terecht. We zorgen voor een continue aanvoer van nieuwe en jonge occasiewagens, voor ieder wat wils. Zoekt u het iets specifieker? Via ons uitgebreid netwerk vinden we ongetwijfeld de wagen die perfect bij u of uw bedrijf past.

 

Wordt mijn bestelde auto nog geleverd?

Bij De Rocker is een woord een woord, van zodra uw wagen beschikbaar is contacteren we u om de levering in te plannen.

 

Heb ik nog garantie?

Fabriekswaarborg en verlengde garantie op nieuwe wagens blijven geldig binnen het officiële dealernetwerk. Deze blijven ook probleemloos behouden bij door ons uitgevoerde herstellingen of onderhoud. Contractuele garantie op occasiewagens blijft geldig bij ons. Heeft u een concreet probleem? Signaleer het ons, De Rocker laat u niet in de steek!

 

Verandert er iets voor mij?

Zoals u ziet, ook als merkonafhankelijke garage staat De Rocker steeds voor u paraat. Om dit ten volle te kunnen waarmaken, zijn we op korte termijn van mening dat we dit best kunnen vanuit één sterk punt. Om die reden bundelen onze naverkoopteams uit Hofstade en Wetteren vanaf 1 augustus hun krachten in Wetteren. Ook de showroom te Aalst zal vanaf deze datum enkel nog open zijn op zaterdag of op afspraak. Met de beste kennis en toewijding verwelkomen we u voortaan graag in Wetteren.

 

Heeft u een andere vraag?

Aarzel dan zeker niet ons te contacteren. U kan ons bereiken via het telefoonnummer 09 252 11 20 of door een e-mail te sturen naar receptie@derocker.be. We helpen u, als vanouds, met veel plezier verder!

 

Graag tot snel!