Wrangler Unlimited Rubicon

Wrangler Unlimited Rubicon

De volledig nieuwe Jeep® Wrangler Rubicon is opgewassen tegen elk terrein. Met zijn robuuste, 32” grote modder- en sneeuwbanden, een kruipverhouding van 4:1 en eenvoudige schakelaars om de 4x4-systemen in te schakelen is de Rubicon op maat gemaakt voor alle grensverleggende ervaringen.

TERREINBANDEN

De Jeep® Wrangler Rubicon is standaard geschoeid met modder- en sneeuwbanden van 32”. De grotere banden tonen zich sterker en duurzamer en geven de Wrangler een superieure tractie en een uitmuntende bodemvrijheid van 9,9”.

ELEKTRONISCHE TRU-LOK®-DIFFERENTIEELVERGRENDELINGEN VOOR- EN ACHTERAAN

De elektronische Tru-Lok®-differentiëlen voor- en achteraan vergrendelen het vermogen en verdelen het gelijkmatig over de wielen voor de ultieme tractie om langzaam over rotsen te kruipen.

ROCK-TRAC®-VIERWIELAANDRIJVING

De beproefde Rock-Trac®-vierwielaandrijving biedt een extra verstevigde tussenbak met een lage gearing (4:1) en een kruipverhouding van 77,2:1 in combinatie met de benzinemotor en automatische transmissie.

RADIATORROOSTER IN KOETSWERKKLEUR MET DONKERE ACCENTEN

De Jeep® Wrangler Rubicon is standaard uitgerust met een radiatorrooster in koetswerkkleur met donkere accenten en koplampranden. Alles wat u zoekt qua design en nog veel meer.