Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website.

Over ons

Welkom bij AUTOBEDRIJF DE ROCKER uit Wetteren.

Wij zijn er om u te helpen bij de aankoop van uw FIAT, ALFA ROMEO, JEEP, ABARTH of BEDRIJFSWAGEN.  Op onze website zult u verschillende tools vinden om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Bekijk alle  FIAT, ALFA ROMEO, JEEP, ABARTH of BEDRIJFSWAGEN modellen die beschikbaar zijn bij Garage De Rocker.

Vraag krediet aan of maak een afspraak voor een onderhoudsbeurt.

Dankzij onze ruime voorraad  stock modellen in combinatie met onze competitieve prijzen, kunt u bij ons geweldige deals vinden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of tweedehands auto wij zijn er om u te helpen bij uw zoektocht. Naast occasies kan u zeker ook terecht voor de betere directiewagen.

Onze uitgebreide voorraad bevat steeds FIAT, ALFA ROMEO, JEEP, ABARTH of BEDRIJFSWAGEN modellen waaronder de nieuwe Stelvio, Giulia, 500X, Tipo, 500, Compass…

Bij Autobedrijf De Rocker uit Wetteren houdt toewijding niet op na de aankoop van uw auto. De service afdeling van Autobedrijf De Rocker met degelijk opgeleide technici, staat voor u klaar voor zowel een oliewissel, een geprogrammeerd onderhoud, een herstelling of het vervangen van uw banden.

Neem contact op  met de receptie om een afspraak te maken of informatie te bekomen over de huidige promoties.

Ook voor MOBILHOMES en KAMPEERWAGENS kan u bij ons terecht.

Tot slot zij wij reeds jaren gespecialiseerd in verkoop en onderhoud van bedrijfswagens. Dit zowel voor een FIORINO, DOBLO CARO, DOBLO CARGO MAXI, TALENTO, DUCATO als een FULLBACK. Wij hebben enkele technici die zich uitsluitend toeleggen op uw bedrijfswagen.

Wij heten u dus steeds van harte welkom en kijken ernaar uit u te ontmoeten in onze showroom te Wetteren.

Wegbijstand voor wagens onder garantie

FIAT
02/286.31.31

ALFA ROMEO
02/286.31.32

LANCIA
02/286.31.33

ALGEMEEN
0800/55.111

Contactgegevens

Garage De Rocker bvba
Brusselsesteenweg 89-91
9230 Wetteren
T 09/252.11.20
verkoop@derocker.be

 

Showroom

Dagelijks van 10u tot 12u en van 13u tot 19u.
Zaterdag doorlopend van 10u tot 17u. (Of na afspraak)

Atelier

Dagelijks van 8u tot 12u en van 13u tot 17u.
Elke 1ste en 3de Zaterdag van de maand van 9u tot 12u.

Onderhoud aanvragen