595 Turismo

595 Turismo

Nieuwe matte afwerking

Niet alleen maar plezier en prestaties: Abarth was ook altijd al stijlbewust. De nieuwe Abarth 595 Turismo is klaar om te vertrekken in de nieuwe mat grijze lakkleur. De matte afwerking en schitterende kleur leggen nog meer de nadruk op details, voor een nog compactere look en een fris exclusief chic imago.

Sportief rijden, dag en nacht

Nieuwe voor- en achterlichtblokken, standaard uitgerust met leddagrijlichten. Xenonkoplampen zijn optioneel beschikbaar.

1.4 T-JET 165PK

Motor met 165 pk pure power en een maximaal koppel van 230 Nm bij 3.000 o/min (Sport-modus) dankzij de nieuwe Garrett-drukvoeding, een topsnelheid van 218 km/h en een acceleratie van 0 naar 100 km/h in 7,3 seconden. Beschikbaar met sequentiële gerobotiseerde versnellingsbak met peddels, voor betere prestaties en kortere schakeltijden. Dat kan met de nieuwe Abarth 595 Turismo.

Zwart dak

Nog vastberadener. Nog meer karakter. Personaliseer uw nieuwe 595 Turismo en maak er uw eigen unieke stuk van. Kies de kleur die het best past bij uw persoonlijkheid en laat zien dat u echt wil opvallen met het nieuwe, exclusieve, glanzende zwarte dak voor uw 595.

Het echte Abarth-geluid

Het motorgeluid van de Abarth is puur genot en gekoppeld aan de dubbele Abarth-uitlaat van verchroomd staal wordt zijn geluid nog verder versterkt. Ga vol gas en laat het intense, krachtige gebrul – het typische geluid van alle Abarths – los op uw achterliggers.

Geavanceerde aerodynamica

Elk detail werd ontworpen met prestaties in het achterhoofd: nieuwe zijdelingse luchtinlaten op de achterbumper zorgen voor een betere luchttoevoer naar de motor en de interkoeler; de voorste en achterste bumper, de zijschorten, de spoiler en de diffusor achteraan zorgen ervoor dat de auto werkelijk aan de weg kleeft.

De beste stijl en technologie

Een lederen stuurwiel, een donkergrijs dashboard dat contrasteert met de interieuraccenten in gesatineerd chroom en sportieve Sabelt 70 GT-zetels in zwart leder of tobacco-leder die perfect zijn afgestemd op de stijl van de 595 Turismo: elementen die het sportieve karakter van uw Abarth in de verf zetten voor een maximale rijervaring in uw ‘gran turismo’.

7" UConnect

Dankzij Apple CarPlay en Android AutoTM kunt u nu uw smartphone verbinden met het geavanceerde Uconnect 7” HD-systeem, en eenvoudig uw muziek, apps en contactpersonen beheren. Het UconnectTM 7” HD Nav van de nieuwste generatie brengt u waar u maar wilt, terwijl de geïntegreerde Abarth Telemetry al uw prestaties registreert.