Scudo

Scudo

Elektrisch of diesel? Aan u de keuze

De nieuwe Scudo is er in twee versies: één met een dieselmotor en een volledig nieuwe, 100% elektrische compromisloze versie.

Maximale laadefficiëntie

Ondanks zijn compacte uiterlijk, met slechts 190 cm vanaf de grond, biedt hij een ongelooflijke ruimte, met een laadcapaciteit tot 6,6 m3 en een laadvermogen tot 1.400 kg.

Hij rijdt net zoals uw auto

Met de nieuwe Scudo voelt het net alsof u in een auto rijdt. De comfortabele rijpositie en compacte afmetingen bezorgen u een stressvrije werkdag, zelfs tijdens langere ritten.

De flexibiliteit die u nodig hebt

Met de Magic Cargo-functie bredere achterklep richt u het modulaire interieur helemaal in naar uw wensen. De nieuwe Scudo biedt een genereuze ruimte en opmerkelijke laadmogelijkheden, om zich aan elke situatie aan te passen.

COMPROMISLOOS ELEKTRISCH

De elektrische motor biedt geweldige prestaties zonder compromissen. Probeer het zelf eens uit.

 

TOP ICE TECHNOLOGIE

Vier verschillende vermogens en een dubbele transmissie beschikbaar: handgeschakeld of 8-traps automaat.

 

EVENVEEL LAADCAPACITEIT

De elektrische versie biedt hetzelfde laadvolume en laadvermogen als de dieselversie. Welke werkmakker past best bij u?

Een batterij op uw maat
Om elke opdracht aan te kunnen, heeft u de juiste lading nodig. Kies tussen twee batterijcapaciteiten: 50 kWh of 75 kWh.

50 kWh

Met de standaardbatterij kan u een maximumsnelheid van 130 km/u bereiken met een onmiddellijk beschikbaar koppel van 260 Nm. De 50 kWh batterij garandeert een maximale actieradius tot 230 km (WLTP).

75 kWh

Met dezelfde topsnelheid en hetzelfde maximumkoppel bereikt u met de 75 kWh batterij de opmerkelijke drempel van 330 km (WLTP) maximale actieradius. Ook hier varieert de oplaadtijd, afhankelijk van de vier beschikbare vermogensniveaus.

Recharge

Standaard opladen (AC) 1,8 kW
50kWh = 31 uur (tot 100%)
75kWh = 47 uur (tot 100%)

Standaard opladen (AC) 3,6 kW
50kWh = 15 uur (tot 100%)
75kWh = 22 uur 40 minuten (tot 100%)

WallBox (AC) 7,4 kW
50kWh = 7 uur 30 minuten (tot 100%)
75kWh = 11 uur 20 minuten (tot 100%)

WallBox (AC) 11 kW
50kWh = 5 uur (tot 100%)
75kWh = 7 uur 30 minuten (tot 100%)

Snelladen (DC) 100 kW
50kWh = 30 minuten (tot 80%)
75kWh = 45 minuten (tot 80%)

Afmetingen
Het Scudo-gamma bestaat uit verschillende versies, lengtes en laadoplossingen voor jouw specifieke behoeften. Kies de ideale Scudo voor jouw bedrijfsactiviteit.
Verkeersbordherkenning

Deze veiligheidsvoorziening herkent verkeersborden en geeft ze weer op het digitale clusterdisplay. Het wordt aanbevolen voor de cruise control om de bestuurder te informeren over de snelheidsbeperkingen op de weg.

Lane Departure Warning

De Nieuwe Scudo kan wegranden detecteren, zelfs bij hogere snelheden. Hij meldt de bestuurder met een geluidsignaal en een waarschuwingslampje wanneer het voertuig de rijstrookmarkeringen overschrijdt.

Forward collision warning and AEB Control

Een onmisbare rijhulp waarmee u mensen en auto's op de weg kunt detecteren. Dankzij de frontradar kan de nieuwe Scudo eventuele obstakels op de weg herkennen en de bestuurder met een geluidsignaal en een waarschuwingslampje verwittigen. Met de ondersteuning van het Active Emergency Brake Control-systeem activeert de nieuwe Scudo automatisch de noodrem, zodat u aanrijdingen kunt voorkomen of verzachten.

Achteruitrijcamera

De nieuwe achteruitrijcamera biedt een verbeterde resolutie op het 7" radioscherm en toont dynamische rasterlijnen die bewegen volgens de stuurbewegingen. Dat helpt de bestuurder om zijn parkeermanoeuvre makkelijk af te werken.

Comfort voor elke verplaatsing

Veelzijdig, royaal en wendbaar, de nieuwe Scudo is een bedrijfsvoertuig dat alle essentie biedt voor elke zakenreis. Bovendien zorgen de verschillende stoel- en stuurconfiguraties en de autovriendelijke rijpositie voor maximaal comfort, zelfs op lange ritten.

Magic Cargo
Eat & Work zitbank
Elektrisch inklapbare zijspiegels
Plug-In
Magic Cargo Modus

De nieuwe Scudo beschikt over een ultramodern systeem voor het laden van volumineus materiaal dat de opvallende veelzijdigheid van dit model nog meer in de verf zet. Dankzij het opklapbare luik onder de passagierszetel kan de laadruimte worden uitgebreid: 3,67 m in de Standard-versie, en tot maximaal 4,02 m in de Maxi-versie. Bovendien is de voorzetel in enkele eenvoudige stappen verstelbaar, zodat hij een tafel voor uw computer of tablet wordt, of gewoon een comfortabele lunchtafel.

Kies uw zetel

Wat verkiest u voor uw team? Kies tussen een comfortabele zetel met onderin een groot en verborgen opbergvak of individuele zetels om elke ruimte afzonderlijk te gebruiken. Bij alle oplossingen die de Scudo biedt, kunt u voor de passagiers vooraan de zetels kiezen die het best passen bij de behoeften van uw ploeg. De Scudo staat synoniem voor comfortabel en veelzijdig werken.

Pas de bestuurderspositie aan

Het stuurwiel is verstelbaar in de hoogte en de diepte. De zetels zijn verstelbaar in verschillende zithoogtes en rugleuningsposities. Zo kiest u eenvoudig de beste rijpositie en wijzigt u de opstelling in enkele eenvoudige stappen wanneer u van bestuurder verandert.

Technologie
Scudo 2.0

De nieuwe Fiat Professional Scudo beschikt over nieuwe connectiviteits- en infotainment-technologieën waarmee u de moderne uitdagingen van uw werk perfect het hoofd biedt.

Heads Up Display

Zie belangrijke rij-informatie op elk gewenst moment, zonder uw ogen van de weg te halen. De nieuwe Scudo is uitgerust met het nieuwe Head Up Display, een transparant scherm waarop u nuttige gegevens zoals snelheid, resterende actieradius of verkeersborden kan aflezen.

7" Radio met NAV

Het infotainmentsysteem beschikt over een 7” aanraakscherm met kleurendisplay, een DAB-radio, een MP3-speler en een USB-ingang. Bovendien kan u via de voorbereiding voor Apple CarPlay- en Android Auto™ veilig verbonden blijven met uw smartphone, zonder afgeleid te worden van het rijden.

7" Radio

Het infotainmentsysteem beschikt over een 7” aanraakscherm met kleurendisplay, een DAB-radio, een MP3-speler en een USB-ingang. Bovendien kan u via de voorbereiding voor Apple CarPlay- en Android Auto™ veilig verbonden blijven met uw smartphone, zonder afgeleid te worden van het rijden.

Cluster met 4" LCD-scherm

De nieuwe Fiat Professional Scudo heeft een innovatieve digitale cluster met 4" LCD-scherm dat de belangrijkste rijgegevens weergeeft. Het scherm toont de bestuurder de belangrijkste informatie, zoals snelheid en brandstofverbruik, maar ook de actieve veiligheidssystemen en snelheidsbeperkingen. Het digitale dashboard van de elektrische uitvoering bevat daarenboven ook informatie over de elektrische motor en de batterij, zoals het laadniveau en de verwachte autonomie van de batterij.

Apple CarPlay

CarPlay is de snelste en veiligste manier om je iPhone tijdens het werk te gebruiken in de auto. Stream alles wat u nodig hebt rechtstreeks van uw iPhone naar het display van uw auto. U kan routebeschrijvingen opvragen, bellen, berichten versturen en ontvangen en naar muziek luisteren, terwijl u uw aandacht bij het rijden houdt. CarPlay beschikt ook over Siri-spraakbediening en werkt ook met de bedieningselementen van je auto: knoppen, toetsen, touchpad of touchscreen. Alle apps die door CarPlay worden ondersteund, zijn ontworpen om gemakkelijk en op een toegankelijke manier te worden gebruikt, zonder dat u uw ogen van de weg hoeft te halen.

Android Auto

Met Android Auto™ worden al uw apps weergegeven op de interface van het radioscherm, zodat u toegang hebt tot al uw content en veilig en gemakkelijk gebruik kunt maken van Google Maps en Google Play Music. U krijgt hier snel toegang toe dankzij spraakopdrachten, de knoppen op het stuurwiel of via het aanraakscherm. Dankzij deze functies kan u als bestuurder altijd geconcentreerd blijven op de weg. Google Play en Android Auto zijn gedeponeerde handelsmerken van Google LLC.