New 500E

New 500E

New Fiat 500

Full Electric
Overzicht
De stadsauto van het volgende niveau

De nieuwe binnenkort beschikbare 500 «la Prima» zal de eerste stadsauto zijn die beschikt over een autonoom bereik van Level 2. Hij zal autonoom kunnen optrekken, remmen, binnen de rijbaan blijven, verkeersborden lezen en voorstellen de snelheid hierop aan te passen. Zijn ogen zullen ook wijd openstaan voor voetgangers en fietsers, dankzij de 360° “Drone View” zal ook parkeren eenvoudiger zijn dan ooit.

New Fiat 500

Elektrische kenmerken
Elektrische kenmerken
Bereik Modus

De nieuwe binnenkort beschikbare 500 «la Prima» zal een van de eerste zijn met één pedaal voor zowel optrekken als afremmen en in bepaalde omstandigheden zelfs volledig stoppen.

New Fiat 500

Technologie
Fiat co-piloot

De nieuwe binnenkort beschikbare 500 «la Prima» zal je woon-werkverkeer op vele manieren vereenvoudigen. Om te beginnen zal de auto de verkeersborden lezen en voorstellen welke snelheid je op die weg moet aanhouden. Zodra je eenmaal de snelheid en afstand met de knoppen op het stuur hebt ingesteld, zal het systeem vervolgens zelf de juiste afstand houden ten opzichte van je voorligger (vanaf 30 km/u) en stoppen als het verkeer dit vereist.

Eenvoudiger parkeren

Tijdens het manoeuvreren bij lage snelheid, zul je niet meer per ongeluk tegen een auto of muurtje botsen. . Onder 13 km/u zullen de 360°-parkeersensoren met 11 sensoren aan de voor-, zij- en achterkant van de nieuwe binnenkort beschikbare 500 «la Prima», elk obstakel rondom je auto detecteren en vertellen hoe dichtbij een voorwerp achter de auto is. De achteruitrijcamera zal een hoogresolutiebeeld van alles wat zich achter jou bevindt helder en scherp weergeven op het infotainmentscherm.

State of the art assistance systems

De nieuwe binnenkort beschikbare 500 «la Prima» zal tot 130 km/u automatisch remmen om een botsing met een voorligger, voetganger of fietser te voorkomen of minder erg te maken. De nieuwe binnenkort beschikbare 500 «la Prima» zal je helpen om niet per ongeluk in slaap te vallen achter het stuur. Het systeem kan de eerste tekenen van vermoeidheid detecteren door zijwaartse bewegingen van het voertuig te constateren, waarna je het advies krijgt om een pauze te nemen. Er klinkt een geluid en er verschijnt een visueel signaal op het dashboard. In geval van een ernstig ongeval waardoor de airbags zijn uitgeklapt, zal het ingebouwde systeem van de nieuwe binnenkort beschikbare 500 «la Prima» automatisch een noodoproep sturen naar het Europese alarmnummer 112.

Nog zoveel meer

De nieuwe Fiat 500 Full Electric zit overvol aan opties en veiligheidssystemen. De beste manier om ze te ontdekken? Kom hem heel binnenkort ontdekken in onze showrooms.

New Fiat 500

Connectiviteit
Cinerama-infotainmentsysteem

Het splinternieuwe Cinerama-infotainmentsysteem van de nieuwe binnenkort beschikbare Fiat 500 «la Prima», met zijn brede, heldere 10,25"-display, zal altijd binnen handbereik zijn. De ultrasnelle bluetoothkoppeling zal alle smartphones in de auto verbinden binnen de vijf seconden na het openen van de deur. Ook zal de smartphone-achtige interface met volledig aanpasbare lay-out ervoor zorgen dat je infotainment gemakkelijk in gebruik en altijd beschikbaar is. De nieuwe binnenkort beschikbare 500 «la Prima» zal ook voorzien zijn van een draadloze mobiele oplader, zodat je altijd verbonden bent.

Draadloze Apple Carplay

Verbind je iPhone met het Uconnect™ 10,25"-display en bedien de draadloze Apple CarPlay met Siri-stembediening of het aanraakscherm

Android Auto™

De nieuwe binnenkort beschikbare 500 «la Prima» zal ook compatibel zijn met Android Auto™*.

Jouw 500 op jouw smartphone

De nieuwe binnenkort beschikbare 500 «la Prima» zal voorzien zijn van alle connectiviteitsfuncties, zowel in als buiten de auto, met inbegrip van een splinternieuwe mobiele applicatie. Met de “Fiat app” zal je de nieuwe binnenkort beschikbare 500 «la Prima» altijd en overal kunnen beheren.

New Fiat 500

Design
Design
Exterieur

Een natuurlijk palet: de drie nieuwe kleuren zijn allemaal geïnspireerd door de natuur: Ocean Green, Celestial Blue and Mineral Grey.

Design
Exterieur

Schijnwerper op de toekomst: de complete ledverlichting zal een helder zicht op de weg geven, maar het vernieuwde uiterlijk zal toch de herkenbare 500-look hebben. Van verleden naar toekomst: de ledlampen zijn geïnspireerd op de essentiële stijl van de Fiat 500 uit ‘57. Een verwijzing naar een detail als eerbetoon aan de spirit van vroeger die de weg naar de toekomst toont.

Design
Interieur

Materiaal van de toekomst: het leervrij beklede dashboard zal een revolutie betekenen voor het interieurdesign en leiden naar een duurzamere toekomst. Iconisch kenmerk: een speciaal logo met het klassieke 500-embleem zal het prachtige stuur sieren in de traditionele stijl van het tweespaaksstuur van de Fiat 500 uit ’57.

New 500 Vanaf: € 23.900

New 500C Vanaf: € 30.900