Compass Black Star

Compass Black Star

De nieuwe Jeep® Compass Black Star onderscheidt zich door voorzieningen en details die overal de aandacht trekken. De speciale reeks combineert alle troeven van de Jeep® Compass met verrassende extra’s zoals de accenten in zwart chroom, de glanzende velgen die het koetswerk kracht bijzetten en de hoogwaardige details in het interieur. Rijd de nacht tegemoet in stijl en comfort en verleid met uw donkere look.

UCONNECT™-NAVIGATIESYSTEEM MET 8,4”-SCHERM

Het allernieuwste Uconnect™-navigatiesysteem met 8,4”-scherm biedt een waaier aan handenvrije communicatie-, entertainment- en navigatiemogelijkheden dankzij het 8,4” grote aanraakscherm, dat tot de beste in zijn segment behoort. Het ondersteunt een multi-touch-bediening met tik-, veeg- en knijpbewegingen.

18’’ GLOSS BLACK VELGEN

Maak een blijvende indruk dankzij de 18” lichtmetalen velgen met hun mooie glanzend zwarte afwerking. Gestroomlijnd, capabel en klaar voor elk avontuur.

ZWARTE CHROOMACCENTEN

Het legendarische radiatorrooster met zeven sleuven van Jeep® werd opgefrist met een achtergrond in glanzend zwart en verchroomde sierlijsten rond elk van de zeven sleuven. De nieuwe Jeep® Compass Black Star onderscheidt zich door opvallende, glanzend zwarte accenten op de koetswerkopschriften, het radiatorrooster, de velgen en het onderste bumperrooster.

ZETELS IN STOF EN VINYL

Zwarte stoffen inzetstukken gaan hand in hand met hoogwaardige zijsteunen in vinyl en zwarte stiknaden voor een luxueuze uitstraling. Glanzend zwarte sierranden maken de interieurlook compleet.