Compass Trailhawk

Compass Trailhawk

De Jeep® Compass Trailhawk® zet de legendarische traditie van dominantie op het terrein van het merk Jeep® voort. Met de beste terreincapaciteiten in zijn klasse koppelt de Compass Trailhawk® moeiteloos geducht meesterschap op het terrein aan sterke prestaties en comfort op de weg.

4X4-SYSTEMEN

De Jeep® Compass biedt twee innovatieve aandrijflijnen voor de beste 4x4-capaciteiten in zijn klasse. Jeep® Active Drive en Jeep® Active Drive Low schakelen automatisch en naadloos tussen 4x2 en 4x4 voor een optimale tractie en koppelbeheer op gelijk welk moment.

ZWARTE MOTORKAP

Met zijn zwarte motorkap valt de Jeep® Compass Trailhawk® meteen op.

AFRIJHOEKEN

De Jeep® Compass Trailhawk® levert Trail Rated®-prestaties met ongeëvenaarde oprij-, overschrijdings- en afrijhoeken, dankzij de unieke bumpers en grotere bodemvrijheid. Deze toonaangevende bodemvrijheid en capaciteiten omvatten ook beschermplaten, Hill Descent Control en 17” offroad banden.

SELEC-TERRAIN® SYSTEEM

De Selec-Terrain®-tractiecontrole werd ontwikkeld om de vierwielaandrijving te optimaliseren en onklopbare prestaties te leveren, ongeacht de ondergrond. Door tot 12 systemen elektronisch te coördineren en te optimaliseren, kan de auto beter onder controle worden gehouden.